Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Guardiola jakter perfekt sekser

- Rekorder er viktig for Bayerns historie.

BAYERN MÜNCHEN-TRENER:  Pep Guardiola (for ordens skyld nummer to fra venstre). FOTO: NTB SCANPIX
BAYERN MÜNCHEN-TRENER: Pep Guardiola (for ordens skyld nummer to fra venstre). FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Bayern München-trener Josep Guardiola krever at spillerne hans fullfører jobben med å vinne alle seks gruppekampene i mesterligaen.

Tirsdag er Manchester City gjest i München. Engelskmennene vil gjerne revansjere 1-3-tapet fra hjemmekampen i høst, men får ingenting gratis av Guardiolas menn.

Tittelholder Bayern har vunnet ti strake kamper i turneringen. Uavgjort mot City holder til seier i gruppe D, men det er ikke godt nok for den spanske suksesstreneren.

- Vi er ennå ikke bekreftet som vinnere av gruppen, men vi har sjansen til å avslutte (gruppespillet) med seks seirer.

- Rekorder er ikke viktig for meg, men for klubbens historie. 18 poeng betyr prestisje, og det er samtidig premiepenger på spill. Det er det vi må konsentrere oss om, sier Guardiola.

Sterk statistikk Han har trolig kaptein Philipp Lahm tilbake etter to ukers avbrudd med en hamstringskade. Midtbanemannen Mario Götze bør også bli spilleklar til tross for at han har fått en smell i låret, opplyser Guardiola.

Han har aldri tapt på hjemmebane mot et engelsk lag. Samtidig har Bayern vunnet 18 strake hjemmekamper i alle turneringer, men «Pep» advarer mot tirsdagens motstander.

- Det blir en farlig kamp mot en farlig motstander. De har toppspillere som David Silva, Álvaro Negredo og Sergio Agüero, som kan score to eller tre mål på like mange minutter.

- Jeg venter en veldig jevn kamp der vi ikke får mye plass. Vi må jobbe for å skape sjanser, vurderer den tidligere Barcelona-sjefen. (NTB)