Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blir hyllet av managerne

Guardiola og Pochettino henrykt over Ferguson-nyheter

Pep Guardiola og Mauricio Pochettino er svært glade for at Alex Ferguson nå er ute av intensivavdelingen etter operasjonen for hjerneblødning.

UTE AV SYKEHUSET: Foto: Reuters/Andrew Boyers/NTB Scanpix
UTE AV SYKEHUSET: Foto: Reuters/Andrew Boyers/NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere Manchester United-manageren ble lørdag hasteoperert etter å ha blitt rammet av en hjerneblødning. Tirsdag meldte flere medier at 76-åringen var ute av koma og at han satt oppreist og snakket med familie og venner.

Onsdag kom nyheten om at han er ute av intensivavdelingen på sykehuset.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har sagt at han vil forsøke å besøke Ferguson på sykehuset etter at hans sikret mesterligaplass neste sesong etter 1-0 mot Newcastle onsdag.

- Jeg er så glad. Hvis jeg får tid vil jeg besøke ham, han er en massiv personlighet innen fotballen og en fantastisk person. Jeg er så glad for ham og alle som elsker ham, sa Pochettino.

Også Manchester City-sjef Pep Guardiola uttalte seg rundt Ferguson. Spanjolen sa etter kampen mot Brighton at han er svært glad for at skotten nå er ute av intensivavdelingen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media