Guardiola om Haaland: - Kan ikke si noe

Manchester City-manager Pep Guardiola har fått munnkurv fram til overgangen er offisiell.

HAALAND: Pep Guardiola måtte svare på spørsmål om ryktene rundt Erling Braut Haaland. Video: SNTV / Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bred enighet i utenlandsk presse om at Erling Braut Haaland (21) blir Manchester City-spiller.

Den norske superstjerna skal ha bestått den medisinske testen på et sykehus i belgiske Brussel mandag, og det er ventet at overgangen vil bli annonsert i løpet av denne uka.

Tirsdag ettermiddag holdt City-manager Pep Guardiola pressekonferanse i forkant av onsdagens ligakamp mot Wolverhampton. Der ble selvfølgelig Haaland et tema allerede fra start.

- Alle kjenner situasjonen, men jeg bør ikke snakke, for jeg liker ikke å snakke om framtiden og neste sesong. Samtidig bør jeg si noe, men Borussia Dortmund og Manchester City har sagt at jeg ikke kan si noe før det er klart. Jeg kan ikke si noe, beklager. Det vil være nok tid til å snakke om det, sier Guardiola.

Spanjolen fikk nok et spørsmål om Haaland like etterpå, og smilte da han svarte.

- Jeg vil snakke, men jeg kan ikke. Vi har nok tid til å snakke om det, men jeg kan ikke. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke kan, sier Guardiola, som peker på juridiske grunner til at han har fått munnkurv.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer