Guardiola om Haaland: - Utrolig talent

Manchester Citys manager lettet litt på sløret om sin nye signering.

SKAL JOBBE MED HAALAND: Manchester City-manager Pep Guardiola. Foto: Rui Vieira/AP/NTB
SKAL JOBBE MED HAALAND: Manchester City-manager Pep Guardiola. Foto: Rui Vieira/AP/NTB Vis mer
Publisert

Wolverhampton - Manchester City 1-5 (1-3)

Pep Guardiola fikk spørsmål om Erling Braut Haaland etter at de lyseblå tok tilbake ledelsen i Premier League med tre poeng.

- Det er en god signering for framtida. Vi håper at han er her i mange, mange år. Jeg er sikker på at han kommer til å tilpasse seg laget vårt perfekt, men det er først neste sesong.

På spørsmål om hvor glad Guardiola er for signeringen, svarte han:

- Jeg er glad i jobben min, og jeg liker å jobbe med gode spillere. Det er spillerne som gjør deg til en god manager. Han er utrolig talent og har den perfekte alderen. Vi skal hjelpe ham med å tilpasse seg livet her så godt vi kan.

KDB-show

De som hadde et håp om at Wolves ville ta poeng fra et titteljagende Manchester City, fikk håpet knust før det var spilt 25 minutter.

For Kevin De Bruyne var i det umulige hjørnet i kveld, og scoret hattrick med venstrefoten før halvtimen spilt. Leander Dendoncker utliknet tidlig til 1-1, før De Bruyne holdt show.

Da belgieren feiret det andre målet, kunne det virke som en referanse til «zen-feiringen» som Erling Braut Haaland gjorde mot PSG i 2020. Haaland er som kjent så godt som klar for Manchester City fra og med neste sesong. Men KDB sier at det ikke handlet om Haaland.

- Jeg gjorde noen intervjuer og de sa det var Haaland? Jeg gjorde det bare fordi jeg scoret tre! sier De Bruyne til Sky Sports.

De Bruyne scoret sitt fjerde for kvelden etter en snaut time, denne gangen med høyrefoten. Raheem Sterling satte punktum med 5-1-scoringen.

Manchester City leder Premier League med tre poeng til Liverpool med to kamper igjen å spille.

P.S. Haalands overgang blir først offisiell 1. juli.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer