Guardiola preget av vennens tragedie

Manchester City-manager Pep Guardiola sendte fredag sine dypeste kondolanser til vennen Luis Enrique som torsdag mistet sin ni år gamle datter Xana.

PREGET: Pep Guardiola. Foto: NTB Scanpix
PREGET: Pep Guardiola. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Enrique opplyste selv om datterens dødsfall i en hjerteskjærende melding i sosiale medier torsdag kveld. 9-åringen døde etter en fem måneder lang kamp mot kreftformen osteosarkom.

Dødsfallet er mottatt med sorg i fotballmiljøet. Støtteerklæringene til Enrique og hans familie har vært mange siden tragedien ble kjent.

Fredag ba Manchester City-manager Pep Guardiola om ordet da han møtte pressen for å snakke om helgens Premier League-oppgjør mot Brighton.

– Før dere begynner å stille spørsmål. På vegne av Manchester City-familien, min familie og meg selv vil jeg sende mine dypeste, dypeste kondolanser til Luis Enrique Martinez og hans familie for tapet de har lidd, sa spanjolen.

– Vi visste at situasjonen ikke var god, men drømmen var at alt skulle gå bra. Jeg har ikke ord, og vet ikke hva jeg skal si, sa en tydelig preget Guardiola videre.

Han kjenner Luis Enrique svært godt. Ikke bare var de lagkamerater i Barcelona i en årrekke, men de begynte begge også trenerkarrieren samme sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer