Guardiola reagerer på Solskjærs uttalelser før derbyet

City-manager Pep Guardiola reagerer på at Ole Gunnar Solskjær advarte om aggressive City-spillere i forkant av derbyet onsdag.

REAGERER: Pep Guardiola reagerer på at Ole Gunne Solskjær har advart mot aggressive City-spillere. Foto: Darren Staples / Sportimage via PA Images / NTB scanpix
REAGERER: Pep Guardiola reagerer på at Ole Gunne Solskjær har advart mot aggressive City-spillere. Foto: Darren Staples / Sportimage via PA Images / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under tirsdagens pressekonferanse før storkampen advarte nordmannen sine egne spillere mot Manchester Citys angivelige taktikk.

- Når vi vinner må vi være klare for deres aggresjon, for de kommer til å kakke oss i anklene og hælene, og sparke oss, sa Manchester United-manager Solskjær under tirsdagens pressekonferanse.

Videre uttalte Manchester United-manageren at han ikke tror City vil la dem slippe enkelt til på kontringer, og at taktikken til erkerivalen er å stoppe dem så høyt som mulig på banen ved å lage frispark.

- Det er jeg ikke i tvil om, sa Solskjær, og tilføyde at City bruker den taktikken for å unngå kort.

Uttalelsene provoserer Manchester City-manager Pep Guardiola.

- Sa han det? Så vi skal lage frispark? Jeg liker det ikke. Nei. Mitt lag er ikke bygd for det, svarer Guardiola på anklagelsene, ifølge The Telegraph.

- Jeg har aldri på mine ti år som manager forberedt en kamp med denne taktikken. Jeg har aldri bedt en spiller om å lage frispark for å unngå noe, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer