Guardiola truer spillerne sine med tribuneplass

- De som ikke forstår.

SETTER KRAV: Bayern München-boss Pep Guardiola setter klare krav til at spillerne følger planen hans. Hvis ikke, havner de fort på tribunen. Foto: AFP / CHRISTOF STACHE / NTB Scanpix
SETTER KRAV: Bayern München-boss Pep Guardiola setter klare krav til at spillerne følger planen hans. Hvis ikke, havner de fort på tribunen. Foto: AFP / CHRISTOF STACHE / NTB ScanpixVis mer

Josep Guardiola krever respekt og lojalitet fra stjernemannskapet sitt i Bayern München. Det er nødvendig hvis klubben skal kunne fortsette suksessen, mener spanjolen. Sist sesong ble det trippelseier (serie, cup, mesterliga).

- Vi kommer til å spille om titler mot slutten av denne sesongen bare hvis hver enkelt spiller i denne fremragende troppen aksepterer mine valg. Hvis ikke, får vi problemer. Vi har bruk for alle spillerne, sier Guardiola til klubbens nettsted.

- Havner på tribunen - Jeg er en fantastisk venn for spillerne mine når de aksepterer hva jeg sier. Jeg støtter dem som er med på mine avgjørelser. De som ikke vil forstå det, vil ofte sitte på tribunen, legger 42-åringen til.

Guardiola er imponert over det laget har fått til så langt etter at han overtok storklubben i sommer. Bayern München leder den tyske Bundesligaen.

Overrasket - For å være ærlig så har det overrasket meg litt hvor fort spillerne har tatt ideene mine til seg. Jeg var overbevist om at vi ville trenge mer tid, sier den tidligere Barcelona-treneren.

Bayern München spiller hjemme mot Mainz lørdag.

(NTB)