Bojan Krkic var misfornøyd med behandlingen han fikk av Barcelona-trener Josep Guardiola og besluttet derfor å gå til Roma. Foto: AFP Photo / Lluis Gene / Scanpix
Bojan Krkic var misfornøyd med behandlingen han fikk av Barcelona-trener Josep Guardiola og besluttet derfor å gå til Roma. Foto: AFP Photo / Lluis Gene / ScanpixVis mer

- Guardiola var ikke fair

Bojan var misfornøyd med behandlingen han fikk av Barcelona-treneren.

Bojan Krkic var misfornøyd med behandlingen han fikk av Barcelona-trener Josep Guardiola og besluttet derfor å gå til Roma.

20-åringen er i en årrekke blitt regnet som et av verdens største spisstalenter, men slo aldri igjennom for alvor i Barcelona. Mye av skylden for det gir Bojan selv til den katalanske klubbens trener de siste årene, Josep Guardiola.

- Han var ved flere anledninger ikke fair overfor meg. Det var en av grunnene til at jeg valgte å forlate klubben. Jeg snakket mye med «Pep», men situasjonen var veldig uklar. Det eneste som var sikkert, var at jeg ikke spilte, sier Krkic, ifølge sportsavisen Corrierre dello Sport.

Bojan Krkic, som har serbisk far, var blant annet svært misfornøyd med at han ikke kom med i Barcelonas tropp til mesterligafinalen mot Manchester United i mai.

(NTB)