IKKE MED PÅ TUR: Yaya Toure. Foto: NTB Scanpix
IKKE MED PÅ TUR: Yaya Toure. Foto: NTB ScanpixVis mer

Guardiola vraker Toure:- Usikker om jeg skal bruke ham

Yaya Touré reiser ikke med Manchester City til Romania for deres mesterliga-kvalifiseringsmøte med Steaua Bucuresti tirsdag.

City-trener Pep Guardiola inkluderte Touré i sin provisoriske tropp til kvalifiseringskampen, men midtbanespilleren var ikke å se på flyet til Romania.

– Han er en del av laget vårt og han trener bra, men jeg var ikke sikker på om jeg skulle bruke han og valgte derfor å la han bli igjen i Manchester, sa Guardiola mandag.

33-åringen var heller ikke i Citys tropp til serieåpningen mot Sunderland på lørdag. Hans fremtid i klubben blir spådd til å være usikker.

– Jeg har stor respekt for ham, hans karriere og hans kvaliteter, men for kampen mot Sunderland var vi ute etter å spille et mer intensivt spill. Det er den eneste grunnen til at han ikke spilte, sa Guardiola om vrakingen.

Den spanske treneren var sjef i Barcelona da Touré ble solgt fra katalanerne til City i 2010. Touré har vært svært sentral i Citys opptur de siste seks årene, men hans arbeidsinnsats har blitt kritisert de siste to sesongene. Han har også kun ett år igjen av sin kontrakt med Premier League-klubben.

Keeperen Joe Hart ble vraket i serieåpningen til fordel for Willy Caballero. Engelskmannen var imidlertid en del av reisefølget til Romania.

(NTB)