Guardiolas skrekktall

Pep Guardiola, som blir regnet som en av verdens beste trenere, har ikke vunnet Champions League på ni år. Viasports fotballeksperter tror det plager ham.

SLITER: Pep Guardiola har vunnet alt med både Bayern München og Manchester City - bortsett fra Champions League. Foto: REUTERS / Jon Super / NTB Scanpix
SLITER: Pep Guardiola har vunnet alt med både Bayern München og Manchester City - bortsett fra Champions League. Foto: REUTERS / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City - Real Madrid, fredag 21.00 på TV 2 Sport 1

Pep Guardiola og Manchester City jakter sitt andre trofé for sesongen når de møter stjernegalleriet i Real Madrid i Champions League fredag kveld.

De lyseblå leder 2-1 fra forrige kamp, med to bortemål fra kampen som ble spilt i Madrid. Det ser med andre ord ganske så lyst ut for Guardiolas menn.

En eventuell Champions League-seier vil kanskje smake ekstra godt for Guardiola. Han vant turneringen ved to anledninger i Barcelona, men han har ikke tatt trofeet med verken Bayern München eller Manchester City. Det vil si at sist gang han vant Champions League var i 2011.

Den gangen utspilte hans Barcelona Manchester United, og resultatet ble til slutt 3-1. Med Bayern München var han nære ved et par anledninger, men det gikk aldri helt inn.

Heller ikke med Manchester City har det ettertraktede trofeet blitt vunnet. Og mange påpekte at det var nettopp derfor han ble hentet til klubben. Han skulle vinne Champions League.

Det har derimot blitt alt annet av trofeer. Forrige sesong vant storklubben både Premier League, Ligacupen og FA-cupen. Det har ingen andre engelske klubber klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer