USIKKER: Brann-profilen Diego Guastavinos kone mistrives i Bergen. Det gjør uruguayanerens framtid i klubben usikker. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
USIKKER: Brann-profilen Diego Guastavinos kone mistrives i Bergen. Det gjør uruguayanerens framtid i klubben usikker. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Guastavino ferdig i Brann

Kona mistrives i Bergen.

Diego Guastavinos rådgiver bekrefter at spilleren forsvinner fra Brann og Bergen.

Brann-profilens kone har mistrivdes i vestlandsbyen, og dette er trolig hovedårsaken til at Guastavino ønsker å finne seg ny arbeidsplass. Uruguayaneren er for tiden i hjemlandet på ferie.

— Jeg kan bekrefte at Diego Guastavino ikke kommer tilbake til Bergen etter nyttår, sier Liverød til Bergens Tidende.

— Det har oppstått en familiær situasjon som gjør det vanskelig for Diego å spille fotball i Norge. Vi er svært takknemlige for at Brann har vist forståelse for situasjonen, fortsetter rådgiveren.

Guastavinos kontrakt med Brann gikk opprinnelig ut etter neste sesong. 27-åringen har nølt lenge med å forlenge avtalen.

— Han ønsker å ha dørene åpne for å komme tilbake på et senere tidspunkt, legger Liverød til.

Rådgiveren skal forsøke å finne en ny klubb til Guastavino i Uruguay, men tror dette kan bli vanskelig. Ifølge Liverød har ikke den offensive teknikeren noe stort navn i hjemlandet.

Brann betalte to millioner kroner for Guastavino da han ankom fra Lyn. Liverød understreker at spilleren er lei seg.

— Han er lei seg for at han ikke kan fullføre kontrakten med Brann. Brann kunne ha sagt nei og bedt Diego om å respektere kontrakten, og da ville Diego ha kommet tilbake. Men vi takker Brann for at de har vist forståelse, sier Liverød til Bergens Tidende.

(NTB)