Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Guatemala med sjokkerende seier over USA

I VM-kvalifiseringskamp.

STOR OVERRASKELSE: Scoringer av Rafael Morales og Carlos Ruiz slo ned som en bombe og ga guatemalerne en sjokkerende 2-0 seier over USA i en VM-kvalifiseringskamp i fotball fredag. Foto: AFP PHOTO / JOHAN ORDONEZ / NTB Scanpix
STOR OVERRASKELSE: Scoringer av Rafael Morales og Carlos Ruiz slo ned som en bombe og ga guatemalerne en sjokkerende 2-0 seier over USA i en VM-kvalifiseringskamp i fotball fredag. Foto: AFP PHOTO / JOHAN ORDONEZ / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scoringer av Rafael Morales og Carlos Ruiz slo ned som en bombe og ga guatemalerne en sjokkerende 2-0 seier over USA i en VM-kvalifiseringskamp i fotball fredag.

Forsvareren Morales og angriperen Ruiz scoret begge målene i første omgang. Sjokket over å bli liggende under 0-2 klarte aldri amerikanerne å riste av seg, selv om både Clint Dempsey, Alejandro Bedoya og Jozy Altidore hadde flotte og til dels store sjanser. Men ingen av dem fikk ballen forbi Guatemala-keeper Paulo Motta.

Halvveis i kvalifiseringen ligger det amerikanske laget på tredjeplass. Det var også første gangen USA tapte for Guatemala i en VM.-kvalifisering. Amerikanerne spiller i gruppe C.

Det er Trinidad og Tobago som leder gruppen med Guatemala på en overraskende annenplass. USA ligger fire poeng bak lederlaget på tredjeplass.De to beste lagene i hver av gruppene går videre til en avsluttende finalerunde for å komme med til VM i 2018, et mesterskap som spilles i Russland.

I finalerunden går de tre beste lagene automatisk til VM-sluttspillet, mens laget som ender på fjerdeplass får ytterligere en mulighet i en internasjonal omspillskamp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart