- Gud har hjulpet oss

John Obi Mikel og Nigeria møter Argentina i finalen i U-20 VM.

(Dagbladet.no): Nigerias assistenttrener David Omigie sier til Dagbladet.no at han er sjokkert over at de har kommet helt til finalen i det prestisjetunge mesterskapet i Nederland.

- Gud har hjulpet oss å komme så langt. Han har spilt en stor rolle, sier Omigie til Dagbladet.no

Talent-duell

Lyn-spillerne John Obi Mikel og Chinedu Ogbuke har også bidratt til å føre laget helt til finalen. Omigie skryter spesielt av Mikel.

- Han har ikke hatt det lett med alt presset som har vært rundt ham i forbindelse med overgangsbråket. Men han har på en imponerende måte klart å stenge det ute, og viser hvilken genial fotballspiller han er, sier David Omigie.

Kampen i finalen står nok mellom Mikel og Argentias juvel Lionel Massi. Han var bare 13 år gammel da han ble hentet til Barcelona. Mange har spurt seg hvem av de to 18-åringene som er best, og begge vil ha manges øyne rettet mot seg i finalen.

FIFA krever svar

Bare to dager etter finalen må Mikel igjen forholde seg til overganskaoset som involverer Lyn, Manchester United og Chelsea. Da må han nemlig forklare seg for FIFA.

Andreas Herren, sjefen for mediaavdelingen i FIFA, har lenge ventet på spillerens uttalelser i saken, og har bedt om dem rett over finalehelga.

TØFT VM Mikel har vist seg frem under U20 VM, her i kamp mot en marokkaner.