Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gud van Nistelgoal

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Blackburn 2- 1. Ruud van Nistelrooy ble Premier League-historisk i går ved å score i den åttende kampen på rad. I tillegg dundret Uniteds Gud van Nistelgoal en ball i tverrliggeren. På en brasse. Ole nordmann fikk en smell i kneet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg fikk meg en smell på innsida av venstre kne, det blei en vridning på det som jeg kjente godt. Akkurat nå er det stivt, men jeg håper at jeg er klar til kampen mot Liverpool på tirsdag, sa Ole Gunnar Solskjær da vi treffer ham utenfor Old Trafford etter kampen.

Nordmannen spilte ingen stor kamp, men han så at Ruud Van Nistelrooy ga United ledelsen etter at Laurent Blanc ordnet et straffespark.

  • Franskmannen fintet seg inn i slow motion og ble felt, med god hjelp av seg selv gikk han i bakken med et mildt brak, brennpunkt Marseille. Straffen var det ingen andre i hele verden enn Ruud van Nistelrooy som skulle ta, han skulle bli den første i Premiere League til å score i åtte strake kamper. Ballen gikk dit den hører hjemme.

Litt flaks

Solskjær spilte fra start, men ble byttet ut etter 55 minutter.

- Vi ble enige i pausa om å prøve 10 minutter for å se hvordan det gikk. Jeg kunne nok ha fortsatt, men det var vel en kombinasjon av at det var skade og en så-som-så kamp, sa Solskjær som var mest opptatt av at United hadde sikret seg tre poeng.

- Uansett hva som skjedde med meg, så var det viktig at vi klarte å få tre poeng. Det var ikke noe spesielt bra kamp, men den var tett og jevn. Vi hadde vel litt flaks, og marginene på vår side og vant dermed til slutt.

  • Ved at Liverpool og Newcastle begge spilte uavgjort, og Leeds møter Arsenal i dag, kan denne helga ende med at United skaper seg et aldri så lite pusterom på ligatoppen.

Fest med Giggs

Paul Scholes, Ruud Van Nistelrooy og David Beckham feide alle forbi, med fest i blikket, da vi snakket med Solskjær. Alle sammen med dårlig tid, også matchvinner Roy Keane.

- Vi skal ned på et hotell i Manchester og spise middag for å feire med Ryan Giggs, sa Solskjær.

  • Henning Berg satt på benken i går, mens Stig Inge Bjørnebye spilte fra start. Han får mer enn godkjent, både offensivt og defensivt, av denne juryen.
GYLDENBOY: Ruud van Nistelrooy har nå laget 15 mål i Premiere League, og han er uten tvil Uniteds toppscorer. Tar vi med alle cupene er hollenderen oppe i 23 mål så langt denne sesongen. Han er uten tvil årets kjøp i Premier League. I går ble han også smått historisk ved å lage sitt åttende ligamål på rad.
Hele Norges coronakart