Gudfaren: - Ronaldo har bestemt seg for Real

Et tilbud han ikke kan avslå.

(Dagbladet.no): Akkurat når du trodde du skulle slippe unna Ronaldo-Real-rykter, trekker de deg inn igjen.

«Just when I thought I was out... they pull me back in.»
Michael Corleone

Real-president Ramon Calderon avviste at klubben har lagt seg ufint etter United-vingen tidligere i uka. Det kom som et svar på Uniteds trusler mot den spanske storklubben.

Men i går blusset spekulasjonene opp med full styrke, og igjen takket være løsmunnethet fra Ronaldos egen side. Denne gangen var det imidlertid ikke portugiseren selv som plapret. Det var gudfaren hans, Fernao Sousa, som var løsmunnet.

- Jeg tror Cristiano har tatt en avgjørelsen på at han skal til Real Madrid, men han kommer ikke til å avsløre det før etter EM, sier Sousa ifølge den spanske sportsavisa Marca.

Kan ikke avslå

Og i god gudfartradisjon snakker han om tilbud man ikke kan avslå.

«I\'m gonna make him an offer he can\'t refuse.»
Don Corleone

RÅDGIVER: Portugals landslagssjef Luiz Felipe Scolari sier han har rådet Cristiano Ronaldo til ikke å la sjanser gå i fra seg - de kommer kanskje aldri tilbake. Foto: Nacho Doce, Reuters/Scanpix
RÅDGIVER: Portugals landslagssjef Luiz Felipe Scolari sier han har rådet Cristiano Ronaldo til ikke å la sjanser gå i fra seg - de kommer kanskje aldri tilbake. Foto: Nacho Doce, Reuters/Scanpix Vis mer

- Cristiano vet at Madrid er en klubb du aldri kan si nei til. Historien viser at du kan miste muligheten, og av den grunn kommer han ikke til å si nei til dem, mener gudfaren.

For han tror Ronaldo føler han har utrettet det han kom til England for å gjøre.

- Cristiano har alltid sagt til meg at målene hans i England var å vinne Premier League og Champions League. Nå når han har gjort det, har han ikke mer å bevise. Nå trenger han en ny utfordring.

Familien betyr mye

Fernao Sousa sier Ronaldo ikke vil ta avgjørelsen om framtida på egen hånd. Han vil lytte til familiens råd.

«Do you spend time with your family? Good. Because a man that doesn\'t spend time with his family can never be a real man.»
Don Corleone

- Familien er veldig viktig for ham, og vi anbefaler ham alle om å gå til Madrid. Det er der han hører hjemme. Moren hans tror både han og hun ville være lykkeligere der enn i Machester. Jeg tror vi vil se ham i en hvit trøye snart.

Consigliere Scolari

Gudfaren: - Ronaldo har bestemt seg for Real

Ronaldo er for tida i full gang med EM-oppkjøringen med Portugal. Der har han en erfaren rådgiver i landslagssjef Luiz Felipe Scolari.

Og man kan jo lure på om det er noe i ryktene om Scolari og Chelsea, all den tid han sier - i alle fall mellom linjene - at han anbefaler Ronaldo å komme seg vekk fra Manchester United.

- Jeg har fortalt ham at i fotball kan du ikke leve på minner. Du må gripe sjansene når de kommer, for de vil ikke komme tilbake, sier brasilianeren ifølge Sky Sports.

Mijatovic bekrefter interesse

Og nok en gang har Real Madrids sportsdirektør Predrag Mijatovic bekreftet - som om det skulle være nødvendig - at de er interesserte i verdens kanskje beste fotballspiller for tida.

- Han er et mål for oss, men vi kan ikke gjøre noe hvis klubben ikke vil kvitte seg med ham, sier han til Diario de Noticias ifølge Sky Sports.

Så spørs det hvor lenge den sterke mann på Old Trafford, Alex Ferguson, holder ut med de tvetydige utsagnene fra og om Cristiano Ronaldo.

Det sies at Ferguson har tenkt seg til Geneve, der Portugal forbereder seg til EM, for å snakke med vingen sin personlig. Kanskje han vil si det slik Don Corleone sa det til sin litt for frittalende sønn:

«Never let anyone outside the family know what you\'re thinking.»

FILM-OVERHODE: Gudfar Don Vito Corleone, spilt av Marlon Brando.
REAL-OVERHODE: President Ramon Calderon.
UNITED-OVERHODE: Manager Alex Ferguson.