Gudjohnsen gjør comeback i engelsk fotball

36-åringen kan debutere for Bolton allerede til helgen.

TILBAKE I ENGLAND: Eidur Gudjohnsen, som for bare fem år siden spilte i Barcelona, gjør comeback i engelsk fotball. Islendingen har signert for Bolton frem til neste sommer, klubben som først hentet ham til England. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
TILBAKE I ENGLAND: Eidur Gudjohnsen, som for bare fem år siden spilte i Barcelona, gjør comeback i engelsk fotball. Islendingen har signert for Bolton frem til neste sommer, klubben som først hentet ham til England. Foto: AP Photo/Manu Fernandez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere Chelsea- og Barcelona-spilleren Eidur Gudjohnsen gjør comeback i England, på nest øverste nivå.

Den islandske spissen har rukket å bli 36 år gammel, og har tilbragt de siste par sesongene i belgisk fotball. Først for Cercle Brügge, og sist for byrival Club Brügge.

Bolton Wanderers bekrefter på sin hjemmeside at de har signert den islandske ringreven, som ble frigitt fra Club Brügge i sommer og har trent med Bolton siden november.

Ettårskontrakt Bolton rykket ned fra Premier League så sent som i 2012, og er i utgangspunktet en klubb som forventes å kjempe om opprykk fra Championship. Så langt har de skuffet, og ligger på en 18. plass.

I løpet av 19 kamper er klubbens foreløpige toppscorer Cardiff-innlånte Joe Mason, som kun har fire nettkjenninger så langt. Eidur Gudjohnsen hentes inn for å skyte klubben tilbake til øvre halvdel av tabellen.

Bolton tar Gudjohnsens alder i betraktning, og har gitt Islands toppscorer gjennom tidene en kontrakt som løper frem til sommeren neste år. De gir den meritterte islendingen draktnummer 22.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer