<strong>TIL SPANSK FOTBALL:</strong> John Guidetti har skrevet under for den spanske klubben Celta Vigo. Svensken var forrige sesong på utlån hos Ronny Deila og Celtic. Foto: Thomas Eisenhuth/dpa
TIL SPANSK FOTBALL: John Guidetti har skrevet under for den spanske klubben Celta Vigo. Svensken var forrige sesong på utlån hos Ronny Deila og Celtic. Foto: Thomas Eisenhuth/dpa Vis mer

Guidetti forlater Deila og Celtic. Til spansk fotball

Celta Vigo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Guidetti har skrevet under for den spanske klubben Celta Vigo. Svensken var forrige sesong på utlån hos Ronny Deila og Celtic.

23-åringen var på lån fra Manchester City til skotsk fotball i 2014/15-sesongen. Der imponerte Guidetti i første halvdel av sesongen. Han fikk mindre spilletid etter vinterpausen. Da signaliserte den svenske spilleren at han ikke ønsket å bli værende etter sommeren.

Spissen var sentral på det svenske U21-laget som vant fotball-EM for U21-landslag i sommer. Flere klubber ønsket Guidettis tjenester etter prestasjonene i mesterskapet. Valget falt til slutt på Celta.

Under oppholdet i Manchester City ble han også utlånt til Burnley, Feyenoord og Stoke.

Celta endte på 8.-plass i den spanske toppdivisjonen forrige sesong. Guidetti er klubbens tredje signering for sesongen. Fra før har den hentet Iago Aspas og danske Daniel Wass.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer