<strong>SCORER:</strong> John Guidetti er i Celtic på lån fra Manchester City, og har bøttet inn mål. EN klubbkjenner tviler på at Celtic vil betale nærmere 60 millioner kroner for ham slik situasjonen er i dag. Foto: AP Photo/Darko Bandic
SCORER: John Guidetti er i Celtic på lån fra Manchester City, og har bøttet inn mål. EN klubbkjenner tviler på at Celtic vil betale nærmere 60 millioner kroner for ham slik situasjonen er i dag. Foto: AP Photo/Darko Bandic Vis mer

Guidetti har hamret inn mål for Celtic - ekspert tviler på permanent overgang

- Deila har funnet en storstjerne i Guidetti.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Guidetti kan være mannen som redder Ronny Deila i Celtic. Ifølge en klubbkjenner er det uaktuelt å punge ut 55 millioner kroner for svensken ved juletider.

Spissen har hamret inn mål på mål etter leieovergangen fra Manchester City. Guidetti er blitt en yndling i Glasgow og Deilas redning i en tøff periode.

Guidettis kontrakt med City går ut i mai neste år, og Manchester-klubben prøver å få solgt ham for så mye som mulig i neste overgangsvindu. 55 millioner er nevnt som utgangspris.

- Deila har funnet en storstjerne i Guidetti. For manageren blir det viktig å signere ham på permanent basis på et vis. Men jeg tror ikke at Celtic betaler opp mot 60 millioner kroner slik situasjonen er i dag, sier Liam McLeod i BBC Skottland.

Langt unna Han jobber mesteparten av tiden med Celtic og kjenner klubben ut og inn. - Dersom Guidetti scorer 20 mål før nyttår, kan det være at Celtic må ut med slike penger for å få det til, mener han.

Celtics klubbrekord for kjøp stammer fra 2000. Da ble Neil Lennon hentet fra Leicester for 85,5 millioner kroner.

Deila fikk en knallhard start i storklubben med storfiaskoen mot Legia Warszawa i sommer. Sakte og sikkert har Deila fått mer orden på laget.

- Deila virker mer på hjemmebane nå. Humøret hans er annerledes enn for et par uker siden. Skulle Celtic sikre plass i europaligaens åttedelsfinale til uka, vil det vært stort for Deila, sier McLeod.

Skottene møter rumenske Astra borte torsdag.

Celtic har to seirer og én uavgjort i turneringen så langt. I to av kampene ble laget i perioder utspilt, men kom seg i land og fikk fire poeng likevel.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer