<strong>TO TILBUD:</strong> Ifølge Expressen skal John Guidetti ha fått tilbud både fra Sevilla og Lazio.  Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic / NTB Scanpix
TO TILBUD: Ifølge Expressen skal John Guidetti ha fått tilbud både fra Sevilla og Lazio. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic / NTB Scanpix Vis mer

Guidetti har tilbud fra to storklubber

Viktig brikke under U21-EM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Guidetti har vært en viktig brikke i det svenske laget som spiller finale i U21-EM mot Portugal tirsdag kveld. Expressen melder at spissen har fått tilbud av Sevilla og Lazio.

Guidetti scoret da Sverige slo Italia i gruppespillet, og igjen da Danmark ble knust 4-1 i semifinalen.

Expressen melder inn mot finalen at spanske Sevilla og italienske Lazio har gitt spissen tilbud om kontrakt. Andre klubber er også på banen, men de to skal ifølge den svenske avisen være de mest aktuelle. Sevilla er klar for mesterligaen, mens Lazio må gjennom en kvalifiseringsrunde for å sikre plass i turneringen.

- Jeg tenker ikke på det. Jeg stoler på agentene mine. De sier jeg skal tenke på fotballen, og det har jeg gjort. Jeg ser bare fram mot finalen, sier han.

23-åringen var spådd en lysende framtid, og gikk i 2008 til Manchester City. Der har han aldri vært i nærheten av å etablere seg, og i stedet har svensken vært lånt ut en rekke ganger.

Han scoret 20 seriemål for Feyenoord i 2011/12-sesongen, og i fjor gikk turen til Celtic for å spille under Ronny Deila. Der hadde han en meget god høst, men etter nyttår slet han med måltørke og manglende spilletid.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer