HØYT OPPE, LANGT NEDE: Solveig Gulbrandset jublet da Norge scoret kampens første mål. Etter to baklengs og tap mot England var skuffelsen stor. Foto: Sean Kilpatrick/The Canadian Press via AP
HØYT OPPE, LANGT NEDE: Solveig Gulbrandset jublet da Norge scoret kampens første mål. Etter to baklengs og tap mot England var skuffelsen stor. Foto: Sean Kilpatrick/The Canadian Press via APVis mer

Gulbrandsen: - Helt jævlig

Solveig Gulbrandsen var bokstavelig talt høyt oppe da hun ga Norge ledelsen med sitt annet hodemål i VM. Etter tapet mot England var hun like langt nede som resten av laget.

- Det føles bare helt jævlig, det er ikke noe annet å si om det. Vi styrte hele første omgang, og da vi scoret følte jeg at vi hadde kontroll. Så fikk vi to dødballmål mot oss, og da er det bare å dra hjem, sa hun.

- Vi satt og tenkte på det på rommet i dag, jeg og Ingrid Hjelmseth, at vi visste ikke om vi skulle pakke bagen og dra hjem eller om vi skulle videre til Vancouver. Dette er et veldig antiklimaks. Det er dritkjipt.

Hun roste England som gjorde det vanskeligere for Norge i annen omgang.

- De gjorde noen grep som stoppet det gode spillet vi fikk til i første omgang, blant annet tok de ut Lene (Mykjåland), sa hun.

- Det er også sånn at når du har gode perioder så må du score for å bevare roen og slippe trøkket. Med en gang motstanderen får muligheten vil de få troen, og da er det vi som får trøkk mot oss.

Trine Rønning måtte ut ved pause, og hennes lederegenskaper kunne vært gode å ha da det kokte i annen omgang.

- I alle lag har man ledertyper, og Trine er en av dem. Vi har savnet det i en viss grad i dette mesterskapet. Det er et nykomponert lag i forhold til forrige EM. Det er mye nytt, men et veldig spennende lag.

(NTB)