Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gulbrandsen blir USA-proff

Løst fra kontrakten med Stabæk.

BLIR USA-PROFF: Solveig Gulbrandsen er løst fra kontrakten med Stabæk og melder overgang til FC Gold Pride i den amerikanske proffligaen.Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
BLIR USA-PROFF: Solveig Gulbrandsen er løst fra kontrakten med Stabæk og melder overgang til FC Gold Pride i den amerikanske proffligaen.Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer

|||Solveig Gulbrandsen (28) blir fotballproff i USA.

Landslagsspilleren melder overgang til FC Gold Pride. Hun er løst fra kontrakten med Stabæk for å prøve lykken i California.

- Dette kan være min siste mulighet til å prøve meg utenlands, mest sannsynlig. Det betyr enormt mye å prøve seg i et annet land. Jeg føler det er det som mangler i karrieren min, skriver en ferierende Solveig Gulbrandsen i en sms til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

- Vi ønsker ikke stå i veien for at Solveig og hennes familie skal få en god og spennende mulighet til å spille fotball i USA og oppleve et annet land, sier daglig leder i Stabæk Fotball Kvinner, Annette Mikkelsen, til Stabæks nettsider.

Landslagsveteranen har signert en ettårsavtale med den amerikanske toppklubben og reiser til California kommende mars.

(NTB/ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media