Gulbrandsen-comeback i Vålerenga

31-åringen la opp i 2010.

GØY IGJEN: Solveig Gulbrandsen skal hjelpe nyopprykkede VIF i Toppserien denne sesongen. Her i Algarve Cup for Norge mot Frankrike. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
GØY IGJEN: Solveig Gulbrandsen skal hjelpe nyopprykkede VIF i Toppserien denne sesongen. Her i Algarve Cup for Norge mot Frankrike. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

Solveig Gulbrandsen er tilbake i toppfotballen to år etter at hun la opp, men bare i Vålerenga. Landslagsspill er helt uaktuelt for henne.

Hun går for å være en av Norges mest rutinerte og profilerte spillere på kvinnelandslaget, og for to år siden valgte hun å kutte ut fotballen.

Men plutselig er hun tilbake, for å spille for nyopprykkede Vålerenga i Toppserien for kvinner, melder NRK.

- Akkurat nå føler jeg at fotball er ganske gøy, så hvorfor gi seg?, spør Gulbrandsen, som vant OL-gull i Sydney i 2000 og la opp etter seriegullet hun vant med Stabæk i 2010.

- Jeg tror det er mest rutine jeg først og fremst kan tilføre Vålerenga. Laget er nyopprykket, og da kan det vel være greit med ei gammel dame på laget, sier hun smilende.

I perioden fra 1998 til 2010 spilte hun 154 kamper for det norske landslaget og scoret 47 mål, og før hun kom til Vålerenga, har hun spilt for Kolbotn, Stabæk og FC Gold Pride.

(NTB)