Gulbrandsen-dobbel for Kolbotn

Vant i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kolbotn fikk en fin åpning på europacupen med 3-1-seier over Sparta Praha i Frankrike torsdag. Solveig Gulbrandsen scoret to av målene.

Trener Trine Lise Andersen var godt fornøyd med det Kolbotn-jentene viste i Frankrike, og spesielt at de reiste seg fra det overraskende tapet mot Klepp i helgen.

- Vi forbedrer oss mye fra kampen mot Klepp. Vi står mye mer samlet som et lag når vi vinner ballen og har raskere forflytninger. Det viktigste i dag var at vi hadde et lag som fungerte, og tre spillere på topp som løper mye. Det gjorde de ikke mot Klepp, sa Andersen til NTB.

Rebbecca Angus ga Kolbotn ledelsen allerede etter to minutter. Gulbrandsen reddet tre poeng med sine 2-1- og 3-1-scoringer.

Eneste skår i gleden var at innbytter Isabell Herlovsen fikk rødt kort etter en takling bakfra. Dermed må Kolbotn klare seg uten henne i lørdagens kamp mot Lyon.

Lyon og Brøndby spilte 0-0. Det betyr at Kolbotn har et meget godt utgangspunkt foran de to siste kampene i gruppespillet.

- Vinner vi neste kamp, så er vi videre. Det blir en nøkkelkamp for oss, sa Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer