Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gulbrandsen fortsetter i Kolbotn - sikter mot VM

- Jeg kan bidra med rutine og erfaring.

HÅPER PÅ LANDSLAGSSPILL: Solveig Gulbrandsen fortsetter som fotballspiller i eliteserieklubben Kolbotn. 33-åringen sikter mot kvinnenes fotball-VM i Canada i sommer. Her med landslagssjef Even Pellerud.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
HÅPER PÅ LANDSLAGSSPILL: Solveig Gulbrandsen fortsetter som fotballspiller i eliteserieklubben Kolbotn. 33-åringen sikter mot kvinnenes fotball-VM i Canada i sommer. Her med landslagssjef Even Pellerud. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Solveig Gulbrandsen fortsetter som fotballspiller i eliteserieklubben Kolbotn. 33-åringen sikter mot kvinnenes fotball-VM i Canada i sommer.

Midtbanespilleren la opp etter 2013-sesongen, men gjorde comeback for Stabæk i serieinnspurten denne høsten. Det har gitt kvinnen med 172 A-landskamper mersmak.

- Det gikk bedre i høst enn jeg hadde trodd. Tidligere har det vært tungt å komme tilbake, men det gikk lettere denne gangen, sa Gulbrandsen til Fotball.no mandag.

Hun har denne gangen skrevet under for moderklubben Kolbotn som spiller i eliteserien. Den profilerte spilleren har tidligere vært i klubben i elleve sesonger og var med å ta cupgull i 2007.

Gulbrandsen har samtidig sagt ja til å bidra for landslaget hvis landslagstrener Even Pellerud finner henne god nok.

- Det trigger meg å jobbe mot et VM. Jeg kan bidra med rutine og erfaring. Det er mange unge spillere på landslaget, så det er viktig å ha med seg noen av de eldre også, sa Gulbrandsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling