Gulbrandsens vanvittige feiring stjal showet da Molde vant cupfinalen

Vant 2-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Molde - Odd 2-0 (0-0):

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Molde er cupmestre for andre år på rad etter at Fredrik Gulbrandsen og Mohamed Elyounoussi sikret 2-0-seier mot Odd i et tett og til tider småstygt oppgjør på Ullevaal stadion.

Moldenserne var best alt i alt i årets cupfinale, og kunne juble til slutt. Trener Tor Ole Skullerud var en svært stolt mann etterpå.

- Det har vært en fantastisk sesong og vi kroner det med cupen. Det bobler innvendig, sier en svært rørt Tor Ole Skullerud til NRK etter kampen.

- Jeg er så stolt over disse guttene og det vi har fått til. Det var en fortjent seier, og vi har vært det beste laget i 2014, legger han til.

Også Fredrik Gulbrandsen, som satte inn kampens første og kronet det med en monsterfeiring, er høyt oppe.

- Jeg visste ikke hva jeg skulle tenke da den gikk inn i mål. I dag spiller vi veldig bra, så det er fortjent. Du ser hvor mange som møter opp i dag, og det betyr så utrolig mye for Molde by, sier en stolt Gulbrandsen til NRK etter kampen.

Odd startet best Det var imidlertid Odd som kom til den første skikkelige avslutningen, da Herolind Shala i ubalanse kom til skudd fra sju-åtte meter etter bare fire meters spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer