Gule Sider tagget «VIF» på Lerkendal

RBK-sjefer uvitende om PR-stunt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Før helgas kamp mellom Rosenborg og Vålerenga, har nettbrukere på Gule Sider fått opp et bilde av en RBK-matte med VIF skrevet i store bokstaver.

I tillegg har det versert en video av Vålerenga-tilhengere som sniker seg inn og maler bokstavene på grasset. Men det var ikke Klanen som sto bak, og det var aldri skrevet noe på banen.

Det hele var ment som et humoristisk stunt fra Gule Sider, sier Torild Lid Uribarri, kommunikasjonssjef i Eniro, firmaet bak telefonservicen.

- Det var ingen som hacket seg inn. Dette var ment som et humorelement før helgas kamp, og vi har snakket med Lerkendal, som tok saken med vanlig godt trøndersk humør.

Det har ikke lyktes Dagbladet.no å få bekreftet at Rosenborg var en villig medspiller i stuntet, og for flere i RBK-ledelsen kom nyheten som en overraskelse.

RBKs pressesjef Harald Pedersen har ikke hørt at Gule Sider har spurt om lov til å tøyse med det aller helligste i Trondheim.

- Det er høyst tvilsomt om Rosenborg har gitt grønt lys til dette, så vidt jeg vet, sier Pedersen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer