Gule Sider tagget «VIF» på Lerkendal

RBK-sjefer uvitende om PR-stunt.

(Dagbladet.no): Før helgas kamp mellom Rosenborg og Vålerenga, har nettbrukere på Gule Sider fått opp et bilde av en RBK-matte med VIF skrevet i store bokstaver.

I tillegg har det versert en video av Vålerenga-tilhengere som sniker seg inn og maler bokstavene på grasset. Men det var ikke Klanen som sto bak, og det var aldri skrevet noe på banen.

Det hele var ment som et humoristisk stunt fra Gule Sider, sier Torild Lid Uribarri, kommunikasjonssjef i Eniro, firmaet bak telefonservicen.


- Det var ingen som hacket seg inn. Dette var ment som et humorelement før helgas kamp, og vi har snakket med Lerkendal, som tok saken med vanlig godt trøndersk humør.

Det har ikke lyktes Dagbladet.no å få bekreftet at Rosenborg var en villig medspiller i stuntet, og for flere i RBK-ledelsen kom nyheten som en overraskelse.

RBKs pressesjef Harald Pedersen har ikke hørt at Gule Sider har spurt om lov til å tøyse med det aller helligste i Trondheim.

- Det er høyst tvilsomt om Rosenborg har gitt grønt lys til dette, så vidt jeg vet, sier Pedersen til Dagbladet.no.

- Dette er ukjent for meg, sier RBK-direktør Nils Skutle og henviser til markedssjef Erik Espeseth - som ikke har besvart Dagbladet.nos henvendelser i dag tidlig.

JUKS: Rosenborg-ledelsen viste lite om Gule Siders PR-stunt. Fortsatt er satellittbildet tilgjengelig for nettbrukere. Foto: SCANPIX
JUKS: Rosenborg-ledelsen viste lite om Gule Siders PR-stunt. Fortsatt er satellittbildet tilgjengelig for nettbrukere. Foto: SCANPIX Vis mer