Maren Lundby om jubelsesongen

Gull-Maren innrømmer: Utmattet etter jubelsesongen

Hun har vært fullstendig umulig i hoppbakken i vinter, men Maren Lundby vil ha mer og ergrer seg litt over de fire rennene der hun er blitt slått.

MERKER KJØRET: Maren Lundby. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MERKER KJØRET: Maren Lundby. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hoppdronningen har hatt en ekstremt vellykket sesong. OL-gullet i Pyeongchang ble fulgt opp med sammenlagtseier i verdenscupen.

Nå skal 23-åringen runde av verdenscupsesongen med to renn i Oberstdorf. Sesongens første 13 renn har gitt ni seirer og fire annenplasser. Før verdenscupfinalen handler alt om å sørge for en sesong med resultater utelukkende på pallen. Og det etter et råkjør av de sjeldne med intervjumaraton i TV og radio, sykdom, møter med ulike ministre og en rekke andre forespørsler i tillegg til både trening og konkurranser.

- Nå er jeg ikke ferdig med alle rennene, og uansett om jeg får det til eller ikke, så er det mest gledelige at jeg har holdt meg så stabilt god gjennom en hel sesong. Jeg vet ikke om mange skihoppere som har den rekka, så det vil sikkert bli gøy å se tilbake på en slik pallrekke, sier Bøverbru-jenta som har slitt med to saftige forkjølelsesrunder etter OL-suksessen.

Stolt og glad

1-2-2-1-1-1-1-1-1-2-2-1-1 er den syke rekken Kolbukameratene-hopperen har vartet opp med. Totallene irriterer vinnerskallen fra Toten. Seks seirer på rad har ingen nordmann vært i nærheten av tidligere. Ole Bremseth stoppet på fire strake i 1982.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer