Gulldrømmen knust

BERGEN: Ulriken Eagles måtte slå Asker Aliens i går for å sikre seriegullet, men tapte kampen 82-95. - Vi har en kreftsvulst i laget som må fjernes, forklarer en meget skuffet Ulriken-trener David Swan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslo Kings ble derfor seriemester, Asker Aliens tok sølvet og Ulriken Eagles måtte nøye seg med bronsen. Før kampen mente David Swan at serievinneren vil ha 60 til 80 prosent større sjanse for å vinne sluttspillet enn laget som endte på tredjeplass. Oslo Kings vil nå møte Centrum Tigers, som endte på 8.-plass i kvartfinalen, mens Ulriken vil møte Bærum Verk Defenders, som ble nummer seks.

- Mangler lagånd

- Vi har et ungt lag og savner de store og sterke guttene som forlot oss etter forrige sesong. Vi mangler lagånd, og jeg har registrert at vi har en kreftsvulst i laget som må renskes ut. Det blir et møte der vi må snakke ut om problemene en av de nærmeste dagene. Jeg burde ha tatt tak i dette tidligere, men nå er det ingen vei utenom. Kanskje en spiller eller flere må reise hjem, sier Swan til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer