Karsten Warholm

Gullduell: - Ikke noe problem med det

Karsten Warholm var «dritt lei» spørsmålene om verdensrekorden. Praten om superduellen mot Rai Benjamin plager ham ikke like mye.

ØYNER GULL: Karsten Warholm kan ta sitt første OL-gull i Tokyo. Da må han slå rivalen Rai Benjamin og resten av feltet. Foto: Bjørn Langsem
ØYNER GULL: Karsten Warholm kan ta sitt første OL-gull i Tokyo. Da må han slå rivalen Rai Benjamin og resten av feltet. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO (Dagbladet): Karsten Warholm (25) jager sitt aller første OL-gull i Tokyo.

Han var med i OL i Rio de Janeiro som 20-åring, hvor han så vidt ble slått ut i semifinalen etter et sensasjonelt forsøk. Etterpå var spørsmålet om han skulle satse på hekk eller tikamp.

Resten er som de sier historie, for utøveren som står med to VM-gull på OL-øvelsen 400 meter hekk.

Før 2019-VM i Doha snakket «alle» om duellen mot duoen Abderrahman Samba og Rai Benjamin. Nå snakkes det i hovedsak om duellen mot sistnevnte, etter at han var nære å slå verdensrekorden til Kevin Young - like før Warholm slo den på hjemmebane like etter.

- Gjør det vanskelig

Warholm uttalte på Bislett at han var «dritt lei» av å snakke om verdensrekorden da han endelig tok den.

- Ikke nå lenger, skyter Warholm inn da det nevnes, til latter fra salen.

Er han like lei av å snakke om duellen mot Benjamin?

- Ja, altså, både og. Jeg og Rai har hatt et par dueller før og vi skal sikkert ha mange flere i åra som kommer. Jeg tenker egentlig at for interessen, så er det fantastisk å ha noen som kjemper slik, sier Warholm til Dagbladet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer