- Gullet er ikke kjørt for Stabæk

MELLØS: På en middels arbeidsdag vant Stabæk greit 1- 3 borte. Derfor sikter bæringene seg inn på medalje. - Gull er mulig, sier Martin Andresen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kanskje har vi funnet den stabiliteten vi trenger nå for å slåss om seriegull. Medalje er i hvert fall realistisk, sier dagens mann på Melløs. Med 25 poeng er Stabæk rett i hælene på Viking og Rosenborg.

Med den driven de har fått i laget de siste ukene kaster Stabæk seg rett inn i rotteracet om gullet.

Kontroll

- De tre siste kampene har vi fått det til som fotballag. Det vil si at samhandlingen er bra, mener Martin. Det betyr at den defensive biten sitter som et skudd, mens pasningene treffer der de skal framover på banen.

Etter to meget gode kamper mot Molde og Rosenborg var det et middels Stabæk-lag som gjestet kråkereiret i Moss. Med Martin Andresen hadde de blå full kontroll på et lite giftig hjemmelag. Han lå som et anker defensivt på midtbanen og plukket opp det som var av framspill fra Moss i første omgang, og sendte briljante pasninger til kompisene lenger fram på banen.

- Tøffere nå

- Jeg er blitt tøffere defensivt denne sesongen. Det er noe jeg har jobbet med. Både i musklene og reint mentalt er jeg tøffere nå, mener Andresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer