- Gullet er ikke kjørt for Stabæk

MELLØS: På en middels arbeidsdag vant Stabæk greit 1- 3 borte. Derfor sikter bæringene seg inn på medalje. - Gull er mulig, sier Martin Andresen.

- Kanskje har vi funnet den stabiliteten vi trenger nå for å slåss om seriegull. Medalje er i hvert fall realistisk, sier dagens mann på Melløs. Med 25 poeng er Stabæk rett i hælene på Viking og Rosenborg.

Med den driven de har fått i laget de siste ukene kaster Stabæk seg rett inn i rotteracet om gullet.

Kontroll

- De tre siste kampene har vi fått det til som fotballag. Det vil si at samhandlingen er bra, mener Martin. Det betyr at den defensive biten sitter som et skudd, mens pasningene treffer der de skal framover på banen.

Etter to meget gode kamper mot Molde og Rosenborg var det et middels Stabæk-lag som gjestet kråkereiret i Moss. Med Martin Andresen hadde de blå full kontroll på et lite giftig hjemmelag. Han lå som et anker defensivt på midtbanen og plukket opp det som var av framspill fra Moss i første omgang, og sendte briljante pasninger til kompisene lenger fram på banen.

- Tøffere nå

- Jeg er blitt tøffere defensivt denne sesongen. Det er noe jeg har jobbet med. Både i musklene og reint mentalt er jeg tøffere nå, mener Andresen.

Men han var mye mer enn en defensiv tøffing på Melløs. Teknisk var han i en klasse for seg, og skapte panikk i mosseforsvaret gang etter gang. Både Anders Juliussen og Rune Tangen fikk se det gule kortet da de prøvde å stanse Martin på vei mot mål.

Etter pause fikk Moss overtaket på midtbanen. Stabæk la om formasjonen til fem mann på midtbanen, og Martin ble flyttet framover i en offensiv rolle. Et smart trekk av trener Gaute Larsen. Det resulterte umiddelbart i to Stabæk-scoringer.

- De ga oss rom fordi de måtte framover. Dessuten slet de med tempoet i forsvaret. Dermed puttet vi to kjappe, mener banens beste på Melløs. - En deilig seier. Vi har slitt litt mot Moss tidligere. Men vi er et bedre lag, og i dag hadde vi god kontroll på banen, sier Martin Andresen til Dagbladet.

<B>FULL KONTROLL:</B> Stabæk og Martin Andresen hadde full kontroll på Melløs. - Gull er mulig, sier Martin.