Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Gullet smaker bedre med en seier over Barcelona

Real Madrid-supporterne skal feire med «ymse drikkevarer».

(Dagbladet): Barcelona - Real Madrid 1-2

Cristiano Ronaldo avgjorde trolig gullkampen i Real Madrids favør da han scoret bare minutter etter Barcelonas utligningsmål. Real Madrid er nå syv poeng foran Barcelona med bare fire kamper igjen å spille.

- Bare syltynn teori kan frata Real Madrid seriegullet nå. Det skjer ikke, sa Canal+-ekspert Lars Tjærnås etter kampslutt.

Real Madrids norske supporterklubb er selvfølgelig høyt oppe etter å ha slått deres argeste rival. De tror også at gullkampen nå er avgjort.

- Nå kan vi tape to kamper og likevel vinne. Nå er det nok avgjort ja, sier president i supporterklubben, Magnus Kragtorp, til Dagbladet før han legger til:

- Det var helt fantastisk. Det smaker utrolig godt at vi avgjør det selv, og det på Camp Nou. Det var utrolig deilig.

- Var det en perfekt kamp, taktisk sett?

- Ja, vi traff på alle mulige fronter. Barcelona hadde selvfølgelig ballen mye, men jeg synes vi utnytta det vi er gode på og vant fortjent, sier Kragtorp.

- Hadde et ligagull vært «komplett» uten en seier mot Barcelona?

- Det er vanskelig å si, men det er klart det smaker bedre når vi har en seier over Barcelona. Når det er sagt hadde ligagullet blitt feiret bra uansett.

- Hvordan skal dere feire seieren nå i kveld, da?

- Nå blir det en liten fest i Oslo. Nesten hele supportergjengen skal møtes det, og det blir nok litt ymse med drikkevarer, sier Kragtorp og ler.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media