Gullet tapt, men Mia er likevel verdenskjent

Det ble ikke OL-gull på Mia Hundvin. Men bergenseren, og hennes danske ektefelle Camilla Andersen, blir likevel verdenskjent - enten de vil eller ikke. I utgaven som ble lagt ut for salg i går bringer verdens største sportsmagasin - amerikanske Sports Illustrated - fire sider om håndballparet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Slik starter det amerikanske magasinet sin «love story» om Mia og Camilla:

«Forestill deg. Du har akkurat tapt i det største øyeblikket i ditt liv, på ditt livs største scene. Du trenger en skulder å gråte på, og gudskje lov, der er ektefellen din bare noen meter fra deg - men dere kan ikke gå inntil hverandre. Til slutt, når alt er over og ingen ser deg, kryper du opp i senga og lukker øynene, og personen du søker trøst hos - er den personen du akkurat ble slått av, den som nå har din olympiske gullmedalje.»

Reporter Gary Smith har fulgt de to i Sydney. Smith har i sin innledning forutsatt at Mia og Camilla ville møtes i OL-finalen. Slik gikk det ikke. Men Mia trengte ikke bli olympisk mester for å få oppmerksomhet.

Voldsomt kjør

Det er imidlertid ingen skandalepreget eller kontroversiell artikkel Smith serverer sine lesere. Han har tvert imot lagt vekt på den menneskelige dimensjonen. Smith omtaler det voldsomme kjøret som har vært rundt de to håndballstjernene i forkant av de olympiske leker i Sydney.

Camilla Andersen legger ikke skjul på at de to har følt det som en stor belastning at pressen har vært så opptatt av forholdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer