Gullfavorittene Mol og Sørum tapte semifinalen i sandvolleyball-VM

Spiller bronsefinale søndag.

TAPTE: Christian Sørum og makkeren Anders Mol klarte ikke å nå VM-finalen i sandvolleyball. Foto: Christian Charisius / DPA / AP / NTB scanpix
TAPTE: Christian Sørum og makkeren Anders Mol klarte ikke å nå VM-finalen i sandvolleyball. Foto: Christian Charisius / DPA / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Anders Mol og Christian Sørum tapte for tyske Julius Thole og Clemens Wickler i semifinalen i sandvolleyball-VM. Dermed røk gullsjansen for verdensenerne.

Med settsifrene 21-17, 16-21, 12-15 tapte den norske sandvolleyballduoen en svært jevn kamp i den tyske sanden i Hamburg. Semifinaletapet mot hjemmehåpene Thole og Wickler gjorde at nordmennene ikke klarte å nå sin første VM-finale.

Mol og Sørum må nøye seg med bronsekamp mot amerikanske Tri Bourne og Trevor Crabb søndag.

- Det er tungt. Det er utrolig kjipt, men fy flate for en kamp. Det var utrolig gøy å få spille semifinale i VM. Det er noe jeg har drømt om lenge. Stadion her er bare helt vill. Det er utrolig kjipt å tape, men vi tapte mot et bedre lag. Da fortjente vi det også, sier Anders Mol til TV 2.

Semifinalen skulle bli av det svært vanskelige slaget, og Mol (22) og Sørum (23) måtte til et tredje sett etter at lagene hadde vunnet ett hver. I det siste settet ble nordmennene ofre for en tvilsom dommeravgjørelse mot slutten, men samtidig viste tyskerne styrke og dro i land seieren. Mol legger ikke skyld på dommeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer