Gullfavoritter igjen

Med en ny seier er Ole Gunnar Solskjær og Manchester U gullfavoritter hos bookmakerne. Newcastle-manager Bobby Robson er enig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter en katastrofal sesongstart har Manchester United stablet seks strake seirer på beina. I går kveld ble det 3-1 hjemme mot Newcastle, en av gullrivalene i en rekordjevn Premier League.

Dagbladet.no har tatt en sjekkerunde hos ulike bookmakere på nettet. Alle er kommet til samme konklusjon: Manchester United tar sin fjerde ligatittel på rad.

Britiske William Hill gir 2,1 ganger pengene dersom United vinner tittelen. Nærmest kommer Arsenal (3,25) og Liverpool (6).

Hos Ladbrokes gir et nytt United-gull 237 kroner dersom du satser en hundrelapp. Arsenal er nestfavoritt (3 i odds), fulgt av ligaleder Leeds (5) og Liverpool (6).

Liker Arsenal, men...

Australske Centrebet tror også på United og gir bare 2,1 i odds på et nytt djevelsk gull. Arsenal og Leeds følger deretter med 3,25 og 5,5 i odds.

Hvis bookmakerne tar feil, gjeld er det samme Newcastle-manager Bobby Robson. Han så laget sitt tape på Old Trafford og er sikker i sak:

- Jeg liker Arsenal, men Manchester United er mine favoritter. De har litt mer enn alle andre, sier 68-åringen.

Sjøl om Newcastle er a poeng med Solskjær og co., regner Robson i likhet med veddemålsekspertene ikke sitt eget lag som en seriøs kandidat.

- Det er vel ikke verst å ha like mange poeng som Manchester United i januar? spør Robson for han fortsetter:

- Det er mye fotball som skal spilles mellom nå og mai, og den som havner foran Manchester United vil vinne tittelen. Men jeg kan ikke skjønne at noen skal klare det.

En sjanse

Som vanlig er United-sjef Alex Ferguson litt mer tilbakeholden når det gjelder tittelen.

- Vi har sjøl sørget for at vi må bestige et fjell, men forhåpentligvis er det bak oss nå. Vi må bare håpe de andre fortsetter å feile. Det gir oss en sjanse, sier sir Alex.

Enig med bookmakerne? Si din mening!

Les også Dagbladets oddsekspert Jon Sagbakkens vurdering av nettets beste spilletilbud!

(Dagbladet.no)

NYTT GULL? Ruud van Nistelrooy og Manchester United slo Nikos Dabizas og Newcastle United i går. Dermed seiler de røde igjen opp som gullfavoritter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer