Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gullfølelsen er tilbake

RAMSAU (Dagbladet): - Nå er det moro igjen. I kveld hopper jeg for medalje, sa Tommy Ingebrigtsen (21) etter treningshoppingen i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tommy var lengst i førsteomgangen, og femte lengst i de to siste. Med serien 87, 91 og 93,5 meter var han strålende fornøyd med kvelden.

- Det løsnet for meg onsdag. I går gikk det enda bedre. Med skikkelig treff, hadde jeg hoppet tre-fire meter lenger, sier Tommy Ingebrigtsen.

Det ekstra kruttet sparer han til rennet i 90-metersbakken i kveld.

- Medaljekandidat

Også landslagssjef Hroar Stjernen tror på Tommy i kveld.

- Han er helt klart en medaljekandidat, bare han gjør det samme i rennet som på treningen. Etter skuffelsene i Bischofshofen har vi gått i oss sjøl og jobbet knallhardt. Framgangen har både økt selvtilliten og brakt humøret tilbake i gjengen, sier Hroar Stjernen.

Laget

Etter treningen i går tok han ut Tommy Ingebrigtsen, Kristian Brenden, Lasse Ottesen og Roar Ljøkelsøy til rennet i 90-metersbakken. Morten Ågheim og Christian Meyer ble vraket.

Lengst i går hoppet japaneren Hideharu Miyahira (96 meter). Lasse Ottesen hadde 89,5 meter som lengste hopp, Christian Meyer 88,5 meter, Roar Ljøkelsøy 88 meter, Kristian Brenden 86 meter og Morten Ågheim 84 meter. Brenden droppet sistehoppet på grunn av hodepine.