Gullformen ikke helt inne

Norsk tap for VM-favoritt Russland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet.no): Norge - Russland 23-26. Noen svarer Russland. Andre peker på de norske jentene. De to største VM-favorittene møttes i generalprøven nøyaktig én uke før mesterskapet starter i Frankrike.

Selvfølgelig ble det spennende nesten helt til siste slutt.

Og selv om det hadde vært greit å feie russerne av parketten, var det godt med en skikkelig tøff og jevn kamp rett før VM-starten. Det er viktig trening.

- Tatt flere steg

- Vi har tatt flere steg siden turneringen i Danmark, og har fått i gang flere spillere. I dag viser Ragnhild seg fram i første omgang, Katja har vist stigning denne helga og alle tre keeperne har vært gode, sier landslagssjef Marit Breivik til Dagbladet.no.

Byåsen-målvakt Kari Aalvik Grimsbø kom på banen etter pause, og stengte i perioder målet. Det lover veldig godt at også hun viste VM-form denne helga.

- Jeg var veldig spent før kampen, for jeg ville så gjerne få sjansen og få godfølelsen før VM. Jeg er kjempefornøyd med egen innsats, selv om vi taper, sier Aalvik Grimsbø til Dagbladet.no.

Og det er viktig. At enkeltspillere har funnet godfølelsen er vel så viktig som en Russland-skalp. Selv om det nå har blitt to tap mot russerne i løpet av noen uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer