Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gullgutta

Norge avsluttet O-VM i Sverige med å ta gull på mennenes stafett. Bjørnar Valstad, Øystein Kristiansen og Jørgen Rostrup løp.

Bjørnar Valstad leverte et løp uten feil og sendte Øystein Kristiansen ut på tredjeplass, få sekunder bak ledende Sverige. Kristiansen gjorde heller ingen feil og sendte Rostrup ut på sisteetappen snaut ni sekunder bak ledende Sverige.

Rostrup dro til fra start og førte Norge opp i en ledelse på 14 sekunder etter første meldepost. Han økte utover, men på grunn av at løperne ikke er innom de samme postene i samme rekkefølge (gafling) kom Valentin Novikov og Niclas Jonasson helt opp i ryggen på ham ut på den siste halvdelen av etappen.

På den siste delen gjorde nordmannen ingen feil og var fire sekunder foran Russland i mål. Sverige fulgte like bak der igjen.

For Bjørnar Valstad ble det hans annet gull i årets O-VM.

(NTB)

Bjørnar Valstad (bildet), Øystein Kristiansen og Jørgen Rostrup tok gull.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling