Johanne Killi sliter med ankelskade før X-Games

Gullhåpet i tvil før X-Games: - Jeg vil jo kjøre

Johanne Killi er usikker på om hun stiller til start i X-Games. Hun sliter fortsatt med ankelskaden hun pådro seg i mars.

ANKELSKADE: Johanne Killi har slitt med ankelen siden mars. På en treningstur torsdag, kjente hun fortsatt den. Derfor er hun usikker på om det holder til X-Games-start. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
ANKELSKADE: Johanne Killi har slitt med ankelen siden mars. På en treningstur torsdag, kjente hun fortsatt den. Derfor er hun usikker på om det holder til X-Games-start. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når X-Games vender tilbake til Norge i neste uke, er det med store forventninger til norske snowboard- og freeski-håp. Blant dem Johanne Killi (20), som før har vunnet både gull og sølv på hjemmebane, og tok sølv i Big Air i X-Games i Aspen i januar.

Men storfavoritten vred ankelen i starten av mars, og har ikke stått på ski siden. 20-åringen prøvde seg på en liten tur hjemme på Dombås torsdag, men kjente at ankelen fortsatt var litt vond. Derfor er hun usikker på om det blir noen X-Games-start.

- Ankelen har blitt mye bedre, men jeg kjente det da jeg kjørte, når jeg svingte og sånt. Det var litt kjipt. Jeg hadde regnet med at det skulle gjøre vondt, men kanskje ikke så vondt, sier Killi til Dagbladet.

Double corken

Dombås-jenta skal uansett gi alt for å stille til start. Først skal hun i aksjon på treninga 18. mai - dagen før finalen - og teste den skikkelig.

- Jeg vil jo kjøre. Jeg tror det blir en skikkelig folkefest. Det hadde vært lettere å stå over hvis konkurransen var et annet sted, innrømmer Killi.

Det er leddbåndet over ankelen som har fått seg en trøkk. Killi forteller at fysioterapeuten mener hun kan kjenne det så mye som i et år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer