Gullit byr 115 millioner for Flo?

London (NTB): Newcastle-manager Ruud Gullit har fått styrets tillatelse til å by 9,2 millioner pund (115 millioner kroner) for Tore André Flo, skriver avisa The Mirror. Men Gianluca Vialli er ikke interessert. - Jeg lar ingen av spissene mine gå, sa Chelsea-manageren tirsdag.

Den norske spissen er ønsket av en rekke klubber i flere land, men Gullit ønsker å stå først i køen dersom Chelsea bestemmer seg for å selge. Det var han som hentet Flo til England for ett år siden. Da betalte han 300 000 pund. Nå er prisen mer enn 30-doblet.

Vialli har nektet å lytte til klubber som ønsker å kjøpe, selv om fem meget gode spisser slåss om bare to plasser. Men Mirror spekulerer i at et tilstrekkelig godt tilbud vil føre til at styreformann Ken Bates bestemmer seg for salg. Chelsea har de høyeste lønnsutgifter av alle eliteserielag.

Flo har startet i bare en kamp denne sesongen, mot Helsingborg i cupvinnercupen. Men Vialli ble neppe mer lysten på å selge Flo da nordmannen kom inn fra benken og avgjorde mandagens bortekamp mot Blackburn med to mål. Vialli spekulerte i at nordmannens benkesliting gjorde ham ekstra tent.

- Jeg forstår at det er frustrerende for en så god spiller å sitte på benken det meste av kampen, men litt frustrasjon kan også være en hjelp når sjansen først dukker opp, sa han.

- Som manager har jeg en vanskelig, men takknemlig jobb. Det er vanskelig å velge feil når jeg kan velge mellom Gianfranco (Zola), Tore, Pierluigi (Casiraghi) og Brian (Laudrup), sa Vialli og unnlot å nevne seg selv.