Gullit kan bli Dalglish' etterfølger

Kenny Dalglish fjernes fra den engelske fotballklubben Newcastle, og erstattes av Ruud Gullit. Det melder The Mirror i dag.

Sveriges Newcastle-proff Andreas Andersson sier til Aftonbladet at nyheten om manager-skiftet kommer veldig overraskende på spillerne i toppklubben.

- Vi har ikke fått noe informasjon, sier han.

Ifølge The Mirror kan Gullit sitte på trenerbenken allerede til helgen. Da møter Newcastle Dalglish' forrige arbeidsgiver Liverpool.

Tottenham-rykter

Inntil nå har Gullit blitt spådd en framtid i Tottenham, hvor Christian Gross angivelig sitter løst i manager-stolen. Gullit har imidlertid benektet at det har vært kontakt mellom ham og ledelsen på White Hart Lane.

Ruud Gullit fikk sparken fra manager-jobben i Chelsea bare tre måneder før slutten på forrige sesong. I følge The Mirror har han siden den gang sagt nei til et titalls jobber i engelsk liga.

Får 13 mill.

Teamtalk melder i formiddag at ledelsen i Newcastle forventer å starte forhandlinger med Gullit i løpet av dagen. Det er ventet at han vil bli tilbudt en årslønn på opptil en million pund. Det tilsvarer 13,6 millioner norske kroner.