Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gullit ville fortsette

En bitter Ruud Gullit slo tilbake mot Chelsea-ledelsen i går, og krevde å få vite den egentlige grunnen til at han fikk sparken. Han mener det hele var et godt planlagt bakholdsangrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gullit fikk nyheten om at han var sparket som manager til fordel for Chelsea-spiller Gianluca Vialli gjennom mediene torsdag. Klubben oppga Gullits høye lønnskrav som årsak. I går møtte Gullit pressen etter en søvnløs natt, og var tydelig både sint og lei seg over det som har skjedd.

- Det virket som om de hadde planlagt alt bak ryggen min. Jeg hadde allerede fortalt mediene at jeg kom til å ta to nye år i klubben, og jeg hadde gitt Chelsea mitt ord på det. Det gjorde meg mer sårbar overfor dem. Pengene er bare en kjepp de prøver å slå meg med, det er ikke den egentlige årsaken, sier Gullit.

Han bekreftet at han ba om 48 millioner kroner for en ny toårskontrakt, men fikk aldri noe tilbud fra Chelsea.

- Men det var bare mitt utgangspunkt for forhandlinger. De kom ikke engang med et tilbud. Hadde de kommet med et tilbud, ville jeg ha tatt det. Jeg ønsket å bli i klubben. Nå vil jeg vite hva som egentlig skjedde, sier Gullit.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!