TAR IKKE GLEDENE PÅ FORSKUDD: Men hittil har årets vært en jubelsesong for Rangers' Allan McGregor og David Weir. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
TAR IKKE GLEDENE PÅ FORSKUDD: Men hittil har årets vært en jubelsesong for Rangers' Allan McGregor og David Weir. Foto: REUTERS/Russell CheyneVis mer

- Gullkampen er ikke avgjort

Insisterer Rangers-kaptein David Weir.

|||

Rangers kan skaffe seg 13 poengs forsprang på Celtic i den skotske eliteserien til helgen. Kaptein David Weir advarer likevel mot å tro at gullet er garantert å havne hos blåtrøyene.

Rangers møter St. Mirren hjemme på Ibrox lørdag, mens Celtic skal i aksjon mot Falkirk dagen etter.

I sist helgs Old Firm-derby stakk Rangers av med seieren og fikk en luke på ti poeng ned til erkerivalen. I tillegg har laget én kamp mindre spilt. Weir mener imidlertid at gullkampen ikke er avgjort.

- I de to siste sesongene er tittelkampen blitt avgjort den siste dagen. Jeg tror det kommer til å bli jevnt igjen, og jeg tror ikke noe blir avgjort på denne tiden av sesongen, sier Weir.

- Vi må bare se framover. Resultatene våre har vært gode i det siste. Vi har spilt noen uavgjorte kamper, men er ubeseiret på en god stund, legger Rangers-kapteinen til.(NTB)