Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gullkampen lever fortsatt i Sverige

Elfsborg har ett poeng på AIK. Helsingborg er outsider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mens gullkampen i den norske Tippeligaen i praksis er avgjort før de to siste serierundene, lever spenningen videre etter tredje siste runde i Allsvenskan i kveld.

Topplaget Elfsborg vant 1-0 mot GAIS hjemme i Borås, og topper fortsatt tabellen ett poeng foran AIK. Stockholmslaget knuste IFK Göteborg 4-0 hjemme på Råsunda i dag.

Stefan Holmér scoret det avgjørende målet for Elfsborg, og er selvsagt optimist med tanke på gullet.

- Vi ska holde unna. Det er klart, sier han ifølge Expressen.se.

Helsingborg vant 4-2 borte mot Kalmar. Henke Larsson scoret de to siste målene for Helsingborg, som fortsatt har teoretiske muligheter til å ta gull. De ligger fire poeng bak AIK og fem bak Elfsborg på tabellen.

Helsingborg spiller hjemme mot nettopp Elfsborg på søndag.

Kampoppsettet i sesongavslutningen kan tale til fordel for AIK, som mandag spiller borte mot GAIS, som har seks poengs klaring til kvalikplass, mens de spiller hjemme mot Malmö FF i siste runde.

• Hva tror du: Holder Elfsborg unna, eller tar AIK gullet?

MATCHVINNER: Samuel Holmén avgjorde for Elfsborg i dag. Borås-laget har ett poeng til gode på AIK før de siste to rundene i Allsvenskan.