DOLLARGLIS: Generalsekretær Kjetil Siem (t.v.) og fotballpresident Yngve Hallén kan glede seg over at Norges Fotballforbund har forlenget samarbeidsavtalen med Telenor fram til 2015.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DOLLARGLIS: Generalsekretær Kjetil Siem (t.v.) og fotballpresident Yngve Hallén kan glede seg over at Norges Fotballforbund har forlenget samarbeidsavtalen med Telenor fram til 2015.Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Gullkantet sponsoravtale for NFF

Telenor spytter inn 50-60 millioner fram til 2015.

ULLEVAAL (Dagbladet): Norges Fotballforbund (NFF) har forlenget sponsorsamarbeidet med Telenor til 2015. Avtalen som ble underskrevet i dag har en ramme på 50-60 millioner kroner.

- Vi sitter her etter et litt spesielt 2011. Derfor er det gledelig å presentere en utvidet avtale med en eksisterende sponsor, Telenor, sier generalsekretær Kjetil Siem.

Telenor vil bli hovedsponsor for damelandslaget, delsponsor for herrelandslaget, og sponsor for NM for aldersbestemte lag

- Den nye avtalen strekker seg til 2015, og har en ramme på 50-60 millioner. Det velger vi å være åpne om, for å slippe spekulasjoner, fortsetter han.

Deler av midlene skal brukes på et prosjekt som nærmest blir en form for fotballens SFO. Det blir et tilbud for barn og unge etter skoletid der trening, kosthold og lekser inngår. Prosjektet settes ut i livet med det første på 30 steder i landet. Generalsekretæren omtaler prosjektet som banebrytende.

- I tillegg får vi en banebrytende nyvinning som får navnet Telenor Xtra. Her skal vi etablere en fotballfritidsordning i 30 store klubber, hvor vi skal gi et godt tilbud til barn etter skoletid. Dette er noe jeg har etterlyst helt siden min tid i Vålerenga - større aktivitet mot skolene og i skoletida. Dette er et eksempel, sier Siem.

- Avtalen sier litt om hvordan vi ønsker å sponse idretten: Vi vil være med både i bredden og i toppen, sier Telenors administrerende direktør Berit Svendsen.