Gullmedaljene forsvant etter festen

Bakrus uten FA-cupmedaljer for Portsmouth-spillere.

(Dagbladet.no) Portsmouth vant en etterlengtet pokal da de lørdag klatret til topps i FA-cupen. Blåtrøyene var store favoritter i finalen mot Cardiff - og de innfridde med en 1-0-seier.

Dette ble selvfølgelig behørig feiret, av både spillere og supportere.

Portsmouth-gutta bodde på et hotell i Windsor, Berkshire, etter kampen - og etter feiringen fant Glen Johnson og Jamie Ashdown ut at medaljene deres var stjålet, skriver The Guardian.

Thames Valley-politiet bekrefter at det var et innbrudd på hotellet i helga og at de har mottatt en anmeldelse fra spillerne.

- Jeg la medaljen min i vaskebagen etter kampen. Da jeg kom på hotellrommet la jeg den på rommet mitt. Søndag morgen pakket jeg den inn i hovedbagen min, sier Johnson.

Etter dette la alle bagene sine på det de trodde var et sikkert sted, før de dro ut på paraden. Da Johnson kom tilbake til hotellet og skulle ta fram medaljen, var den borte.

- Jeg er så utrolig skuffet og nå krysser jeg bare fingrene for at den blir levert tilbake.

Portsmouth-direktør Peter Storrie ber også tyvene levere medaljene tilbake.

HYLLET I GATENE: I går ble Portsmouth-spillerne hyllet av tusenvis av supportere i hjembyen. Foto: AP
HYLLET I GATENE: I går ble Portsmouth-spillerne hyllet av tusenvis av supportere i hjembyen. Foto: AP Vis mer

- De har fratatt spillerne en livslang drøm ved å ta medaljene. Det er åpenbart at noen visste hvor disse medaljene lå, sier Storrie.

Gullmedaljene forsvant etter festen
INNBRUDD: Det var innbrudd på spillerhotellet i helga, og Glen Johnson ble frastjålet vinnermedaljen. Her feirer han seieren med Hermann Hreidarsson og Sulley Muntari.