Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Gullprat er tullprat

Kvisvik advarer mot superoptimisme.

(Dagbladet.no): - Jeg synes vi bør kjempe i toppen, det vil si være blant de fire-fem beste. Å snakke om gull er bare sånn som dere i pressen gjør. Gullprat er tullprat, sier Raymond Kvisvik til BT.

Og det til tross for at bergenerne kanskje har gjennomført sin beste sesong noensinne. Cupmesterskap, bronsemedalje i serien og deltakelse i Royal League, rokker ikke ved østfoldingens oppfatning.

- Vi må først se hvem som er på plass når sesongen starter, om vi har fått noen nye spillere. Uansett er det ikke bare å tro at det skal gå av seg selv. Det tar tid å sette sammen et godt lag, sier 30-åringen.

Edruelige bergensere kan love godt foran neste sesong, spesielt med tanke på at Rosenborg er midt inne i et generasjonsskifte.

NB! Hassan El Fakiri blir i Monaco til kontrakten utløper til sommeren.

STOR SESONG:</B> Både Raymond Kvisvik og Brann har gjennomført en stor sesong, men Kvisvik mener likevel det er tull å prate om gull neste år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media