Norsk idretts superpsykolog:

Gullsmeden

Britt Tajet-Foxell (69) er psykologen som Marit Bjørgen og Therese Johaug takker, og hundrevis av andre idrettsstjerner har betrodd seg til.

HEMMELIG VÅPEN: Siden 1999 har Britt Tajet-Foxell hjulpet hundrevis av norske idrettsstjerner med tankene. Det har det blitt mange medaljer av. Foto: Hans Arne Vedlog
HEMMELIG VÅPEN: Siden 1999 har Britt Tajet-Foxell hjulpet hundrevis av norske idrettsstjerner med tankene. Det har det blitt mange medaljer av. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det går en vever, pent kledd kvinne trillende på en koffert, mot flytoget på Oslo S. Folk sender blikk, undres hvorfor en fotograf følger henne. Hvem er hun? Hvor mange gullmedaljer hun har medvirket til for Norge, er det vanskelig å fastslå. 30, 50 eller 70? Ingen vil eksakt få vite. For hvem kan vel kjenne sinnets ganger?

Men en ting er sikkert:

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer