PÅ PLASS: Amanda Kurtovic (venstre) tar seg en blings sammen med landslagstrener Thorir Hergeirsson og Camilla Herrem på Heathrow i dag. Hånballjentene er i London for å gjenskape OL-suksessen fra Beijing for fire år siden.
Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
PÅ PLASS: Amanda Kurtovic (venstre) tar seg en blings sammen med landslagstrener Thorir Hergeirsson og Camilla Herrem på Heathrow i dag. Hånballjentene er i London for å gjenskape OL-suksessen fra Beijing for fire år siden. Foto: Erik Johansen / NTB scanpixVis mer

Gullsultne håndballjenter på plass i OL-byen

- Håper selvfølgelig på gull, sier Kurtovic.

De norske håndballandslaget for kvinner er ankommet London der målet er å gjenskape gulltriumfen fra fire år tilbake.

Norge er regjerende olympisk mester på kvinnesiden og har som mål å forsvare triumfen i Beijing i 2008. Håndballjentene er Norges kanskje største gullhåp i London-lekene.

- På vårt beste er vi gode for medalje. Også håper vi selvfølgelig på gull, sier kantspiller Amanda Kurtovic til TV 2.

Thorir Hergeirssons jenter innleder OL-forberedelsene med treningskamp mot Angola onsdag.

Norge har fått en tøff trekning i det innledende gruppespillet. OL-turneringen innledes med oppgjør mot Frankrike lørdag. Deretter venter Sverige, Sør-Korea, Danmark og Spania i løpet av en en hektisk uke.

Kvartfinalene spilles 7. august, mens semifinalene avvikles to dager senere. De avgjørende kampene om medaljene spilles lørdag 11. august.

(NTB)