Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gullsultne håndballjenter på plass i OL-byen

- Håper selvfølgelig på gull, sier Kurtovic.

PÅ PLASS: Amanda Kurtovic (venstre) tar seg en blings sammen med landslagstrener Thorir Hergeirsson og Camilla Herrem på Heathrow i dag. Hånballjentene er i London for å gjenskape OL-suksessen fra Beijing for fire år siden.
Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
PÅ PLASS: Amanda Kurtovic (venstre) tar seg en blings sammen med landslagstrener Thorir Hergeirsson og Camilla Herrem på Heathrow i dag. Hånballjentene er i London for å gjenskape OL-suksessen fra Beijing for fire år siden. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

De norske håndballandslaget for kvinner er ankommet London der målet er å gjenskape gulltriumfen fra fire år tilbake.

Norge er regjerende olympisk mester på kvinnesiden og har som mål å forsvare triumfen i Beijing i 2008. Håndballjentene er Norges kanskje største gullhåp i London-lekene.

- På vårt beste er vi gode for medalje. Også håper vi selvfølgelig på gull, sier kantspiller Amanda Kurtovic til TV 2.

Thorir Hergeirssons jenter innleder OL-forberedelsene med treningskamp mot Angola onsdag.

Norge har fått en tøff trekning i det innledende gruppespillet. OL-turneringen innledes med oppgjør mot Frankrike lørdag. Deretter venter Sverige, Sør-Korea, Danmark og Spania i løpet av en en hektisk uke.

Kvartfinalene spilles 7. august, mens semifinalene avvikles to dager senere. De avgjørende kampene om medaljene spilles lørdag 11. august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media