Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gulltakter av Manchester United

Manchester United lå under 1-0 for Newcastle, men snudde og vant med utklassingssifrene 6-2. Dermed leder United eliteserien foran Arsenal.

United er nå tre poeng foran Arsenal på tabellen. London-laget, som spiller semifinale i FA-cupen søndag, har imidlertid en kamp til gode på den nye serielederen.

Det skulle bli en fantastisk kamp på St. James' Park. Newcastle tok ledelsen etter 21 minutter ved stortalentet Jermaine Jenas, som skjøt fra 20 meter etter at United ikke maktet å klarere et frispark. Newcastle ville med seier vært kun tre poeng bak United og Arsenal.

Men United kom kjapt til hektene, og snudde til 1-4 i løpet av 13 fenomenale minutter før pause. Ole Gunnar Solskjær utlignet etter 32 minutter da han lurte vertenes offsidefelle. Kristiansunderen tok ballen på brystet, snudde og plasserte ballen bak Shay Given i Newcastle-buret.

Paul Scholes fulgte opp med to scoringer på rad, og United ledet 3-1. Ryan Giggs øket til 4-1 etter at Newcastle ikke klarte å klarere et skudd i tverrliggeren fra John O'Shea.

Dermed var mye avgjort før 2. omgang, der United skulle få ytterligere to scoringer ved Paul Scholes og et straffemål av Ruud van Nistelrooy. Da hjalp det lite for Newcastle at Shola Ameobi reduserte til 2-6 to minutter før slutt.

Manchester United har hatt en kontrastfull uke som startet med 4-0-seier over Liverpool. Deretter ble laget utklasset av Real Madrid i mestercupen, før Alex Fergusons mannskap på mesterlig vis slo tilbake i Newcastle lørdag.

Onsdag blir mye avgjort når Arsenal tar imot Manchester United hjemme på Highbury.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media