Gulltoget i ferd med å gå for Real etter sjokktap

Sju poeng bak Barcelona etter 0-1 mot Osasuna.

FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo og Real Madrid virket fantasiløse borte mot Osasuna, og reiser hjem fra Pamplona med null poeng og en sju poengs luke å ta igjen på Barcelona.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ RAFA RIVAS
FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo og Real Madrid virket fantasiløse borte mot Osasuna, og reiser hjem fra Pamplona med null poeng og en sju poengs luke å ta igjen på Barcelona.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ RAFA RIVASVis mer

Osasuna - Real Madrid 1-0.

Real Madrid gikk søndag på sesongens annet serietap da Osasuna vant 1-0 i Pamplona. Opp til serieleder Barcelona skiller det sju poeng.

Den luken kan fort vise seg å bli vanskelig for hovedstadslaget å ta igjen. Samtidig er avstanden nå mindre ned til tredjeplasserte Villarreal, som tok en sterk borteseier mot Espanyol etter en perle fra Giuseppe Rossi like før pause.

Det ble lagt til over fem minutter, men Real Madrid-spillerne måtte gå skuffet av banen. Stjernene hang med hodet etter at kampen ble blåst av, mens hjemmelaget jublet.

Vinnermålet ble satt inn av Javier Camunas etter en drøy time.

- Fortjente ikke å tape Osasuna vant kampen mye takket være viljen. Det oste glød av hjemmelagets spillere. De pådro seg da også hele ni gule kort.

- Jeg kan ikke klandre spillerne. De gjorde jobben. Vi fortjente ikke å tape, men vi møtte et lag som ga alt og som hadde hele uken å forberede seg på, sa Real-trener José Mourinho.

For Real Madrid debuterte Emmanuel Adebayor. Spissen spilte i 24 minutter med draktnummer 6 på ryggen. Den Manchester City-innleide spilleren har en del å gå på før formen er på topp.

- Det er fortsatt mange poeng å kjempe om. Vi må bare fortsette å krige. Det er alltid vanskelig å spille her (i Pamplona) og vi visste at det ville bli viktig å få det første målet. De fikk det, og da ble det enda vanskeligere, sa Real Madrids midtbanespiller Xabi Alonso.

Atlético-smell Tidligere søndag økte presset på Atlético Madrids trener Quique Sanchez Flores da laget hans tapte 0-2 hjemme for Athletic Bilbao.

Gaizka Toquero scoret ett mål i hver omgang etter at hjemmelagets Luis Perea ble utvist.

(NTB)