Gulltoget i ferd med å gå for Real etter sjokktap

Sju poeng bak Barcelona etter 0-1 mot Osasuna.

FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo og Real Madrid virket fantasiløse borte mot Osasuna, og reiser hjem fra Pamplona med null poeng og en sju poengs luke å ta igjen på Barcelona.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ RAFA RIVAS
FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo og Real Madrid virket fantasiløse borte mot Osasuna, og reiser hjem fra Pamplona med null poeng og en sju poengs luke å ta igjen på Barcelona.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ RAFA RIVAS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Osasuna - Real Madrid 1-0.

Real Madrid gikk søndag på sesongens annet serietap da Osasuna vant 1-0 i Pamplona. Opp til serieleder Barcelona skiller det sju poeng.

Den luken kan fort vise seg å bli vanskelig for hovedstadslaget å ta igjen. Samtidig er avstanden nå mindre ned til tredjeplasserte Villarreal, som tok en sterk borteseier mot Espanyol etter en perle fra Giuseppe Rossi like før pause.

Det ble lagt til over fem minutter, men Real Madrid-spillerne måtte gå skuffet av banen. Stjernene hang med hodet etter at kampen ble blåst av, mens hjemmelaget jublet.

Vinnermålet ble satt inn av Javier Camunas etter en drøy time.

- Fortjente ikke å tape Osasuna vant kampen mye takket være viljen. Det oste glød av hjemmelagets spillere. De pådro seg da også hele ni gule kort.

- Jeg kan ikke klandre spillerne. De gjorde jobben. Vi fortjente ikke å tape, men vi møtte et lag som ga alt og som hadde hele uken å forberede seg på, sa Real-trener José Mourinho.

For Real Madrid debuterte Emmanuel Adebayor. Spissen spilte i 24 minutter med draktnummer 6 på ryggen. Den Manchester City-innleide spilleren har en del å gå på før formen er på topp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer